Magnetiska dörrhållare och beslag

Med magnetiska dörrhållare är det möjligt att hålla dörren öppen på ett effektivt och prydligt sätt. Vid produktion av dessa magnetiska dörrhållare har uteslutande kvalitetsmaterial använts, så magneterna har en lång hållbarhet och ger den korrekta magnetstyrkan.

 

De magnetiska dörrhållarna skyddar mot oavsiktlig stängning av dörrarna och finns i flera olika versioner allt efter konkret behov. Dörrhållarmagneterna finns både till inbyggnad i t.ex. trädörrar, där dörrhållaren med gänga kommer gott till pass, eller den magnetiska dörrhållaren i gummi så där inte uppstår märken eller repor i dörren och, som cylinderformad dörrhållare vid tillfälle av att dörren inte slår igen i rätt vinkel. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein