Vägg- och golvbeslag till elektromagneter

Dessa väggbeslag och golvbeslag är primärt ägnade till användning vid de elektromagnetiska dörrhållarmagneterna. Ofta är det inte möjligt att montera magneterna direkt på väggen eller golvet och ett beslag blir då nödvändigt för att uppnå bästa resultat.

 

Dessa vägg- och golvbeslag är alla av hög kvalitet, och är solida produkter som kan användas till flera olika elektromagneter. Beslaget används dock oftast i förbindelse med köp av Universal dörrhållarmagneten, som därmed kan monteras på både golv och vägg.

 

Väggbeslagen finns i olika längder beroende av avståndet mellan dörr och vägg. Golvbeslagen används ofta och speciellt på offentliga områden som skolor, förskolor, bibliotek eller kundområden. Detta skyddar elektromagneten mot vandalism och allmänt ”tung” trafik i korridorerna. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein