Magnetiska uppsamlare

Magnetiska uppsamlare är ideella produkter till verkstaden och lagret. Spånsamlaren drar effektivt spån, skruv och muttrar mm. effektivt till sig och garanterar att spånen inte tränger in i maskindelar eller stoppar till sopkvasten. De magnetiska uppsamlarna med teleskopstång är effektiva verktyg till att hitta skruvar och muttrar bakom maskiner och hyllor.

 

Magnetiska uppsamlare eliminerar problemen i stället för att bara borta bort dem med sopmaskinen och därmed skonas både medarbetare och utrustning. Tack vare magnetismen kan spånen lätt transportera till närmaste soptunna, och separerar samtidigt de oädla metallerna från metalldelar av stål. Den magnetiska uppsamlaren är en professionell och tidsbesparande produkt, som är efterfrågad bland maskinarbetare, mekaniker och lagerpersonal. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein