Magnetband

Magnetband är lätta och flexibla produkter, som används vid uppmärkning av lagerreoler, skyltning, uppdelning av tavlor etc. Magnetbandet är en del av Larko Flex serien och är gjorda av mycket hög kvalitet, som försäkrar en effektiv och god hållkraft. Magnetbandet fäster i stort sett på alla metallytor så som whiteboards, tavlor och stålreoler. Magnetbandet kännetecknas av sin svaga magnetism, som gör det möjligt att flytta runt på magnetbandet efter behov. Magnetbandet lämnar inga märken eller repor i ytan.

 

Magnetbandet förkortas lätt med en kniv eller sax, och där kan utan problem limmas etiketter eller dymo på magnetbandet. Det är även möjligt att skriva direkt på magnetbandet med en vatten baserad tusch, som lätt kan avlägsnas så att magnetbandet kan återanvändas. Magnetbandet finns med vit yta eller med 5 olika färger.

 

Vid behov av magnetband med lim se vår magnettape.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein