Magnetfickor

Flexibla och praktiska magnetfickor till synliggörelse av viktig information på kontoret eller lagret. Magnetfickor i kraftig kvalitet med hög magnetisk styrka som garanterar, att magnetfickan sitter bra fast på whiteboard, tavlor, lagerhyllor och andra metallytor.

 

Innehållet kan snabbt och lätt skiftas efter behov, och magnetfickorna kan återanvändas otaliga gånger. Magnetfickans genomskinliga plastficka säkerställer, att fettfingrar, damm mm. inte sätter sig på själva dokumentet, och att viktig information förblir synligt för alla. 

 

Flera typer av magnetfickor har utvecklats. Magnetfickan med öppning i sidan och toppen (Quikload) är vår toppmodell, då innehållet snabbt och lätt kan bytas ut. Magnetfickan med öppen topp är ideell till dokument som inte behöver bytas ut på daglig basis. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein