Magnetfolie

Magnetfolie från Larko Magnet har genom åren utvecklats till att ha stört möjliga fleksibilitet, så magnetfolien kan skäras, klippas och vridas efter behov. Magnetfolien är kvalitetstestad och blir löpande vidareutvecklad för att alltid kunna leverera starkast möjlig magnetismen i kombination med den högsta flexibilitet.

 

Magnetfolien har otaliga användningsområden, och används isär inom reklamindustrin som magnetiska reklamskyltar, banners, displays, posters, gatuskyltar, som reklamartiklar etc. (Larko Flex serien). Magnetfolien används även med fördel till fordon, där en extra kraftig modell rekomenderas. Larkos Auto superior Magnetfolie är speciellt utvecklad till bilar, båtar, hus vagnar mm. Och är både väder- och vindavvisande med ett UV filter.

 

Magnetfolie kan lätt avlägsnas och flyttas utan att lämna märken tack vare den svaga magnetismen. De multipla polerna på den magnetiska ytan säkerställer ett maximalt utnyttjande av magnetismen alla magnetfolier hos Larko.

 

Våra magnetfolier har i många år varit skylt firmornas fördragna märke tack vare den höga kvalitén. Vi skickar gärna gratis prover – kontakta säljavdelningen för närmare information.

 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller skicka ett meddelande til oss
Magnetberegneren
Hitta rätt magnet
Start beregneren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein