Magnetfoliebrickor

Dessa magnetfoliebrickor är blott en litet urval av de många möjligheter, som finns vid användning av magnetfolie. Magnetfolie hör in under kategorin av de så kallade flexibla magneterna, vilket betyder att magneterna lätt kan böjas och flyttas efter behov.

 

Magnetfolie brickorna som veckonummer är en standard produkt, medans de mjuka kylskåpsmagneterna i rund eller fyrkantig modell produceras efter order. Magnetfoliebrickorna kan användas som reklamartikel på kylskåpet eller t.ex. till upphängning på lagerhyllor. Magnetfoliebrickorna har alla en svag magnetism , vilket gör dem lätta att flytta runt på.

 

Där kan, som ett alternativ till magnetfoliebrickorna, även köpas de så kallade magnetfolierullarna eller magnetfolie ark. Dessa kan skäras till efter behov, antingen hos en skyltmakare eller i egen regi. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller skicka ett meddelande til oss
Magnetberegneren
Hitta rätt magnet
Start beregneren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein