Magnetfoliebrickor

Dessa magnetfoliebrickor är blott en litet urval av de många möjligheter, som finns vid användning av magnetfolie. Magnetfolie hör in under kategorin av de så kallade flexibla magneterna, vilket betyder att magneterna lätt kan böjas och flyttas efter behov.

 

De mjuka kylskåpsmagneterna produceras efter order. Magnetfoliebrickorna kan användas som reklamartikel på kylskåpet eller ex. till upphängning på lagerhyllor. Magnetfoliebrickorna har alla en svag magnetism, vilket gör dem lätta att flytta runt på.

 

Där kan, som ett alternativ till magnetfoliebrickorna, även köpas de så kallade magnetfolierullarna eller magnetfolie ark. Dessa kan skäras till efter behov, antingen hos en skyltmakare eller i egen regi. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein