Magnetpapper

Magnetpapper är ideella produkter till att lätt och snabbt producera dokument och grafik med magnetisk baksida. Det kraftiga papprets magnetiska egenskaper möjliggör upphängning på whiteboards, tavlor, lagerreoler etc. därmed undviker man användningen av tape och magnetpappret blir synligt både på kontoret, lagret, passagen osv.

 

Magnetpappret är utvecklat till att uppnå största möjliga flexibilitet, och magnetismen är bättre centrerad än den är på de mer gängse typerna på marknaden. Detta placerar magnetpapperet i den ultimativa high-end skalan innom området. Den höga kvaliteten i själva pappret medverkar till, att isär bilder och annan grafik får extra flotta nyanser.

 

Magnetpappret i A4 används i en inkjet printer som vanligt papper. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein