Hästsko magneter

Hästsko magneten är den klassiska magneten. Denna typ av magnet har varit välkänd i många år och är en traditionell symbol på en magnet. Hästskomagneten är effektiv till många grip- och hållfunktioner, och används vid flera olika ändamål.

 

Hästskomagneten produceras av det mycket solida materialet AlNiCo, som tillåter produkten att fungera under höga arbetstemperaturer.

 

Hos Larko Magnet finns hästskomagneten i två olika modeller – antingen som Hästsko magnet i rödlackerad modell eller som två färgad häskomagnet med röd/grön lackering. Generellt sett är magnetstyrkan hos dessa typer av AlNiCo magneter mindre än hos t.ex. neodym magneter, men de är dock i många hänseenden effektiva till mindre grip- och hållfunktioner inom industrin.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller skicka ett meddelande til oss
Magnetberegneren
Hitta rätt magnet
Start beregneren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein