Dörrhållarmagnet (elektro) - golvmontering

Dessa produkter utgörs av de så kallade elektromagnetiska dörrhållarmagneterna, som är ägnade till golvmontering. Dörrhållarmagneterna är högkvalitativa produkter, som är kända för att vara några av de bästa och mest stabila branddörrssystemen i världen.

 

Kvalitet och säkerhet är nyckelord vid dessa typer av elektromagneter, då liv kan vara beroende av dess effektivitet. Dörrhållarmagneterna kopplas till existerande ABDL systemet och vid normal drift säkerställer dörrhållarmagneten för att skapa fri passage mellan uppehållsområden och byggnader. Enbart vid tillfälle av rökutveckling och brand slås magnetismen av, så att branddörren automatiskt och snabbt stängs. Detta förhindrar livsfarlig rök att sprida sig till andra områden.

 

Alla dörrhållarmagneterna är säkerhetsgodkända i enlighet med gällande EU förordningar, och kvalitets testas löpande av samma instans.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein