Stavgripare – neodymium med mässingkappa

Denna cylinderformade stavgripare är producerad med en mässingkappa och hör till Larkos produktserie Excello. Magneten, som används här, är den kända och starka neodymium magneten, som är stöpt in i själva mässingkappan. Excello stavgriparen med mässingkappa karakteriseras vid att den är producerad som en ”sandwich” där nord- och sydpolen ligger på samma magnetiska yta. Den snäva ytan gör stavgriparen väldigt stark, och magneten är därför ofta använd till håll och gripfunktioner på glatta ytor.

 

Möjligheten för att producera stavgriparen med skruvhål ökar flexibiliteten hos stavgriparen avsevärt. Neodym stavgriparen med mässingkappa är nästan underhållsfri och används speciellt till lösningar inom industrin, där det inte finns någon risk för en luftspalt mellan magneten och ytan.

 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein