Flatgripare – AlNiCo

AlNiCo flatgripare i serien Excello karakteriseras vid att vara en väldigt solid och tålig permanent magnet.

Det magnetiska materialet utgörs av aluminium nikkel cobalt, hvilket garanterar en hög magnetstyrka. AlNiCo materialet tåler generellt sett höga arbetstemperaturer. AlNiCo magneten i flatgriparen kan på grund av sin stabilitet därför användas till många olika användningsområden inom industrin.

 

Larkos Excello Flatgripare är kännetecknas generellt genom att magneten stöps in i en metallkappa. Detta gör det möjligt att förse magneten med olika typer av gängor, som gör monteringen lättare. Magneten kan även bestå av neodymium, ferrit eller som i detta tillfälle AlNiCo. Metallkappan skyddar magneten mot slag utifrån, så hållbarheten förlängs, och är samtidigt med till att öka den samlade magnetismen hos produkten. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein