Flatgripare – neodymium

Neodym flatgriparen i serien Excello är flata magneter som karakteriseras vid, att magneten är placerad i en så kallad kruka eller kappa. Denna kappa är som oftast tillverkad i stål vilket gör det möjligt att producera flatgriparen med olika typer av gängor.

 

Stålkappan har två huvudsakliga funktioner ut över möjligheten för montering av gängor. Kappan skyddar den inkapslade magneten, och ökar samtidigt magnetens samlade magnetism. Tack vare de särskilda egenskaperna hos Excello Flatgriparen är det en mycket använd produkt som hållfunktion inom industrin.

 

Neodymium Flatgriparen har även i små dimensioner en väldigt hög magnetstyrka tack vare neodym materialet. Möjligheten för att köpa magneten med olika typer av gängor gör att flatgriparmagneterna är perfekta permanenta magneter till många olika projekt. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein