Flatgripare – Ferrit – Plast

Excello flatgripare i ferrit med plastkappa tillhör gruppen av de exklusiva flatgriparna. Tack vare plastkappan får flatgriparen en speciellt snygg yta i vit modell och används därför ofta, där kraven till magnetens design och utseende är högre. Flatgriparen i Excello serien erbjuder samma effektiva grip- och hållfunktion som de traditionella flatgripar magneterna.

 

Flatgripare kännetecknas generellt sett genom att magneten (här ferrit) är stöpt in i en metall- eller plastkappa, så den är skyddad. Detta ger möjlighet för att utrusta flatgriparen med olika typer av gängor, som säkerställer en solid och säker montering. Excello Flatgriparen är en flexibel produkt, som lätt kan flyttas igen, om behov uppstår.  

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein