MagWall®

Med Larkos MagWall koncept blir det lättare att skapa en professionell grafisk display i storformat som är lätt att byta ut. Konceptet består av Supaflex Magnetfolie med självhäftande lim i kombination med en ultratunn Järnfolie. Magwall är perfekt till butiker och showrooms, där grafiken och budskapen löpande ska bytas ut, och där tid och effektivitet är högt prioriterat. Ni monterar bara den magnetiska basen och härpå lägger ni Digifilm® järnfolie. Utan professionell hjälp och utan väntetid.

Montera den magnetiska basen på displays, skyltar hela vägsystem, utställningsmaterial mm. Här på monterar ni Digifilm® Järnfolie, som är en ultratunn tryckbar metallfolie, som snabbt och lätt visar dina grafiska budskap.

När först den magnetiska basen är monterad på skivan eller displayen ska den inte längre bytas ut och man vill här efter bara byta ut de grafiska budskapen efter behov. Lägg flera lager Digifilm® Järnfolie ovanpå varandra och skapa en ännu mer levande och användarvänlig grafik. Sluta med att vänta på dyra installationsteam eller professionell assistans. Låt personalen klara uppgiften och få marknadsföringen ut till kunderna ASAP.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein