Dörrhållarmagnet (elektro) – valfri montering

Elektromagnetiska dörrhållarmagneter med valfri montering är en produkter av hög kvalitet, som är utvecklade specifikt till att hålla branddörrar öppna.

 

Dessa dörrhållarmagneter kan valfritt monteras på golv, väg eller tak och ansluts till existerande brand-alarmsystemet i byggnaden. Detta säkerställer under normala omständigheter en fri passage och tillträde mellan hektiska gångarealer, byggnader etc. Vid tillfälle av en brand ser anlägget till, att magnetismen i dörrhållarmagneten slås av, var efter branddörren stängs automatiskt på säkert vis . Därmed undviker man att rök och flammor sprider sig till andra områden av byggnaden och ger bäst möjliga säkerhet för både människor och inventarier.

 

Elektromagneterna tillhör världens kvalitetsmässigt bästa branddörrsystem och garanterar säkerhet och pålitlighet i en och samma produkt. Alla dörrhållarmagneter med valfri montering är godkända enligt gällande EU förordningar och kvalitets testas löpande av samma instans. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein