Reklam magneter

Reklam magneterna är effektiva produkter för verksamheten till användning som marknadsföring och försäljning. Reklam magneterna synliggör verksamhetens budskap eller produkter på ett nytt och mer otraditionellt sätt.

 

Med dessa produkter finns där en möjlighet för att differentiera verksamheten och marknadsföringen markant från konkurrenterna och därmed skapa en ökad märkesmedvetenhet. Reklam magneterna är ideella till exponering av firmabudskap, produktinformation, logo mm. Behov och föremål sätter begränsningen.

 

Kontakta gärna säljavdelningen, om där är behov för andra typer av reklam magneter  i förbindelse med större projekt. Vi har genom åren specialiserat oss i produktion av större mängder till t.ex. olika länder. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein