Magnetknappar

Dessa magnetknappar, även kallade kylskåpsmagneter produceras i extra hög kvalitet och finns i otaliga färger och dimensioner. Magnetknapparna används till whiteboard tavlor, uppslags- och leantavlor, kylskåpet, hyllan av metall mm. Magnetknapparna är uteslutande producerade i solida kvalitetsmaterial, som säkerställer optimala färger och lång hållbarhet.

 

Magnetknapparna i Delux modellen är ideella till tryck av logo och design, och magneterna genom åren vidareutvecklats och testats för att uppnå bästa möjliga egenaskaper till tryck. Vi är specialiserade i att skräddarsy knappmagneterna till var enkel kund, och magneterna är därför speciellt attraktiva produkter hos både offentliga och privata företag. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein