Protego Gummimagneter – rektangulära

Larkos rektangulära gummimagneter i serien Protego används isär på lackerade och målade ytor, då kvalitetsgummit skonsamt förhindrar repor och märken. Denna Protego Gummimagnet får sin styrka från den starka neodymium magneten, som stöps in i gummit. Gummit skyddar både magneten och den yta var på magneten fästes.

 

De rektangulära Protego gummimagneterna används ofta inom industrin som hållfunktion till många olika uppdrag. Ut över det har den inom de senaste år även blivit väldigt utbredd inom vind, olje och gasindustrin. Ut över detta används den även till reklamskyltar, som ska hållas fast på biltak och som lamphållare hos polisen, säkerhetsfirmor mm.

 

Protego Gummimagneten kännetecknas vid att den är galvaniserad så  magneten kan användas både inne och utomhus. Den speciella  gummibeläggningen, säkerställer att gummimagneten inte glider, även vid glatta ytor. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein