Magneter till glastavlor

Dessa magneter till glastavlor kallas även glasmagneter. Magneterna är speciellt ägnade till glastavlor tack vare deras styrka.

Vad är glasmagneter?

Glasmagneter ska vara starka magneter, så de kan användas på magnetiska tavlor med glasfront. Därför spelar det en stor roll vilken glasmagnet man väljer, om den ska kunna sitta ordentligt fast på tavlan. Det kräver en kraftig magnet, som varken repar eller glider.

Dessa magneter till glastavlor håller papper, större mängder broschyrer, foton, namnskyltar mm. på glastavlan. Flexibla magneter så som magnetband kan inte användas på glastavlor om man inte använder en stark neodymium magnet under eller en av våra vändbara DeLux magnetknappar till glastavlor.


Den vanligaste magneterna som används till glastavlor är starka neodymium magneter (i vardagligt tal, powermagneter). Där finns dock väldigt många andra alternativ till kontoret, konferencelokalen eller showroomet. Glasmagneter i många färger och styrkor, beroende av hur många papper de ska kunna hålla.

Vi utvecklar löpande nya magneter till glastavlor, och om ni har en specifik idé eller ett behov är ni välkommna att kontakta oss (tel. 040-66 88 753), så kan vi få en god snack omkring er lösning.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein