Magnetkrokar

Dessa magnetkrokar är försedda med antingen öppen eller stängd krog i olika material. Där har uteslutande använts råmaterial av hög kvalitet, som garanterar en lång hållbarhet och effektiv hållkraft. Magnetkrokarna används till många olika hållfunktioner tack vare den höga magnetstyrkan. Den många olika dimensionerna och magnetstyrkorna gör magnetkrokarna användbara till de flesta uppgifter, där det finns ett behov av upphängning av utrustning, apparater, möbler, tavlor mm. med hjälp av magnetism. Magnetkrokarna är producerade i antingen stål, plast eller krom.

 

Vid upphängning där designen spelar en stor roll är magnetkrokarna i stål mycket använda, då de fås i flera olika färger (Mängdrelaterat) 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein