Dörrhållarmagnet (elektro) – väggmontering

Dessa elektromagnetiska dörrhållarmagneter till väggmontering tillhör världens kvalitetsmässigt bästa branddörrssystem. Dörrhållarmagneternas primära funktion är att hålla branddörren öppen. Vid tillfälle av rökutveckling ser ABDL systemet till att magnetismen slås av, så att branddörren stängs automatiskt och snabbare. Detta förhindrar rökutveckling och eventuella flammor i att sprida sig till andra områden och är därför en väsentlig säkerhetsfunktion i t.ex. offentliga byggnader.

 

Kvalitetsmässigt är dessa elektromagneter till väggmontering av absolut högsta kvaliteten, och där lämnas ut över det garanti för, att dörrhållarmagneten uppfyller alla gällande europeiska förordningar. Där ut över kvalitets testas alla produkter löpande för att uppnå bäst tänkliga produkt. Dessa dörrhållarmagneter är alla ägnade till montering på vägg.

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein