Sökmagnet – klassisk

- Från 200 – 600 kg.

Extra kraftiga magneter, som kan samla upp och hålla såväl stora som små föremål. Sökmagneterna kallas även för fiskemagneter, då de av privatpersoner ofta används till magnetfiske. Dessa magneter har endast magnetism på ena sidan. Önskar ni sökmagneter med magnetism på båda sidor (dubbelsidig) se vänligen vår dubbelsidiga sökmagnet här. Dessa starka magneter är producerade av neodymium, som är den starkaste magnettyp som finns. Magneten är inkapslad i metall, som skyddar magneten mot slag. Sökmagneten används i allt från offshoreindustrin, där föremål lätt och snabbt ska monteras till utredningsärenden där sökmagneten kan hjälpa polis och utredare att hitta försvunna föremål.

OBS UTESLUTANDE TILL PROFESSIONELL ANVÄNDNING! Då dessa produkter har en extremt hög magnetism levererar vi dem uteslutande till industriellt och proffesionellt bruk. Vi förbehåller oss rätten till enskilda bedömningar från fall till fall, om vi kan leverera dessa magneter. 

 • Från 200kg – 600kg
 • Invändig gänga
 • Magnetism på 1 sida
 • Ögonbolt inkluderas (44mm)
 • Magneten är inte rostfri och ska därför torkas av efter användning i vatten eller fuktiga miljöer
 • OBS: Detta är inte en leksak och ska hanteras varsamt för att undvika olyckor och skador.
100,00 kr
Storlekar och varianter
Art. nr.Ø mmH mmKgMPris (Ekskl. moms)Antal
30100-1-14811,51008
 • 221,00 kr v/ 1 st.
 • 175,00 kr v/ 5 st.
30110-1-258121408
 • 358,00 kr v/ 1 st.
 • 312,00 kr v/ 5 st.
30120-1-3671220010
 • 425,00 kr v/ 1 st.
 • 379,00 kr v/ 5 st.
Alltid minst 500.000 magneter på lager
Mer än 20 års erfarenhet. Vi specialproducerer magneter efter ert behov
Certifierade magneter enl. CE/ROHS, EN71.3, Code of Conduct
Beställ före 14.00 och vi skickar samma dag
I behov av en annan dimension eller styrka?
Vi skräddarsyr magneter för alla behov
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande, så återkommer vi och får ett snack om ert behov.
Tekniska detaljer om produkten
Produkt information
Detaljer

Larkos sökmagneter är otroligt starka magneter, som kan användas till uppsamling, montering och till att söka efter föremål i metall. Inom magnetfiskeri kallas dessa magneter även för fiskemagneter men kan användas till mycket mer än som fiskemagnet. Därför kallar vi dem för sökmagnet, då våra modeller primärt hänvänder sig till industrin som en lätt och smidig montering av metallföremål och utrustning med hög magnetstyrka. Ut över det är dom ett praktiskt verktyg vid efterforskning av stulna föremål vid en eventuell gärningsplats.

OBS UTESLUTANDE TILL PROFESSIONELL ANVÄNDNING! Då dessa produkter har en extremt hög magnetism levererar vi dem uteslutande till industriellt och proffesionellt bruk. Vi förbehåller oss rätten till enskilda bedömningar från fall till fall, om vi kan leverera dessa magneter. 

Styrkan är beräknad utifrån att sökmagneten har en optimal kontakt med motparten. Det vill säga, där sökmagneten har direkt kontakt till en kraftig metallplatta med minimum samma storlek som magneten. Om magneten ska attrahera föremål på avstånd är rätt magnetstyrka beroende av hur nära ämnet man kan komma och vilken typ av ämne (vikt, utformning osv.)

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för råd och vägledning. Vi har specialiserat oss i magneter sedan 1998 och levererar redan till en stor del av den skandinaviska marknaden.

Specifikationer
Specifikationer
Nedladdningar
Övriga informationer

Alla priser är exkl. moms.

Vi gör er uppmärksamma på att vid köp under 600 SEK debiteras en administrativ avgift på 55 SEK.

Se våra allmänna försäljnings- och leveransvillkor här