Sökmagneter

Neodym flatgripare med otroligt stark magnetism till professionell / industriell användning. Med dessa flatgripare kan även tunga metallföremål smidigt och lätt lyftas, transporteras och hållas. Med en lyftkapacitet och styrka på flera ton är dessa magneter ett oumbärligt verktyg att ha till hands i produktionen, på lagret etc.

Dessa otroligt starka flatgripare kallas i Larkos regi även för sökmagneter. Det är dock fortfarande tal om en flatgripare, där en stark magnet (här neodym) är placerad i en kappa av metall. 

Sökmagneterna är försedda med medföljande bolt, så att där således kan fästas rep/kedjor till magneten. Magneterna finns med enkelsidig magnet och som dubbelsidig modell med magnetism på båda sidor av magneten. Kontakta oss gärna vid behov av råd och vägledning. 

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein