Protego Gummimagneter – runda

Dessa runda gummimagneter i Larko serien Protego är högkvalitativa produkter, som tack vare gummit är avsedda speciellt till lackerade ytor. Starka neodymium magneter är ingjutna i gummit och utgör själva hållfunktionen i dessa kraftiga gummimagneter. Gummidelen fungerar både som et skydd för själva magneten och ytan var på gummimagneten fästes.  

 

Protego gummimagneter används ofta som hållfunktion inom industrin och är särskilt utbred inom vind, olje och gasindustrin. De används  även till andra funktioner, så som att hålla reklamskyltar på biltak, eller som hyll- och lamphållare. Protego Gummimagneten är el galvaniserad, så magneten kan användas både inne och utomhus.

 

Den höga kvalitén på gummibeläggningen hindrar även magneten från att glida vid användning på glatta ytor. Gummit skyddar mot repor på ytan och ska därför alltid rengöras innan användning. Alla Larkos Protego Gummimagneter ska appliceras på lackerade ytor med stor varsamhet på grund av dess starka magnetism.   

Är produkten inte på sidan?
Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för alla behov. Kontakta oss på:
Ring +46(0)40-66 88 753
Eller skicka ett meddelande til oss
lazyload
Magnetberäknare
Hitta rätt magnet
Start magnetberäknaren
Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får 20 års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar att hjälpa er. Ni är dessutom garanterade Nordens största magnetprogram med höga krav till miljö- och produktionsförhållanden, hälsa och hög kvalitet. Elisabeth Dencker Hein