Innovation

Hos Larko levererar vi produkter, som tar utgångspunkt i ert individuella behov. Står ni inför en utmaning, som kräver en skräddarsydd lösning, kan ni med fördel använda våra anslutna ingenjörers expertis.

 

I dagens många olika projekt är det nödvändigt med stor kompetens och kunskapsdelning för att uppnå bäst möjliga produkt. Vi håller oss därför à jour med veckomöten där de olika projekten diskuteras, så att vart projekt får bästa tänkbara resultat.

 

Innovation och nyutveckling är några av våra kärnkompetenser, vilket är en av orsakerna till att vi erkänts som yrkeslivets fasta leverantör och samarbetspartner inom magnetprodukter.

 

Hos Larko är vi i ständig utveckling av högteknologiska magnetprodukter, och utvecklar bland annat komplexa magnetsystem till elektronikbranschen.

 

Kontakta oss gärna för en oförpliktand samtal om era möjligheter och behov. Vi står dessutom gärna till rådighet för ytterligare yrkesmässig expertis för bedömning av ett projekt eller liknande. Kontakta vår tekniska avdelning på +45 39 65 48 00, eller skicka en e-mail till post@larkomagnet.se